MED DANSK TALE - holdet bag

Podcasten MED DANSK TALE produceres af vært og tilrettelægger Brian Iskov samt medvært Anders Vad Bruun.

Brian Iskov (f. 1976) er filmjournalist, oversætter og forfatter med animationsbaggrund. Han har skrevet freelance for Politiken, Weekendavisen, Berlingske Tidende, Børsen og en lang række andre magasiner, dagblade og forlag.

Brian, der også kaldes Brie, har også skrevet ”Den store Troldspejlsbog” (2010) og tilrettelagt en særudgave af Jakob Stegelmanns DR-programm ”Troldspejlet” om dubbing. Han har været medvært og redaktionsmedlem på podcasten Filmnørdens Hjørne siden 2011 og bestyrer desuden to andre filmrelaterede blogs, Bries Blog-O-Rama og James Bond•O•Rama.dk.

> Bries Blog-O-Rama
> James Bond•O•Rama
> Mere om Brian Iskov

Anders Vad Bruun (f. 1974) er dubbingoversætter, speaker m.m. med særlig interesse for animation. Anders har været medvært og redaktionsmedlem på podcasten Filmnørdens Hjørne siden 2010.

> Mere om Anders Vad Bruun

Fagkonsulenter på MED DANSK TALE er Lars Thiesgaard (f. 1959) og Sonny Lahey (f. 1979), der begge har mange års erfaring som dialoginstruktører og stemmeskuespillere.

Teknisk konsulent på MED DANSK TALE er Casper Christensen (f. 1976). Producer og redaktør af Filmnørdens Hjørne siden 2009.

MED DANSK TALE har modtaget økonomisk støtte af Dansk Skuespillerforbund, Danske Filminstruktører og Dansk Journalistforbunds Ophavsretsfond.

> Email MED DANSK TALE

Brian Iskov - foto © Carsten Seidel
Anders Vad Bruun - foto © Carsten Seidel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar