torsdag den 18. januar 2018

CROWDFUNDING: Maria Lucia og Kristine Yde signerer FROST-cd'er

Torsdag 18. januar 2018 mødte MED DANSK TALE skuespillerne Kristine Yde Eriksen og Maria Lucia Heiberg Rosenberg, der i Disneys "FROST" (2013), "Frostfeber" (2015) og "Olafs FROST Eventyr" (2017) lægger dansk stemme til hhv. Anna og Elsa.

Kristine Yde og Maria Lucia var så søde at signere de 30 Disney-cd'er, som MED DANSK TALE har udloddet i vores indsamling på booomerang.dk. Ved samme lejlighed indspillede Kristine og Maria en lille video, hvor de opfordrer alle til at støtte crowdfundingen af vores podcastserie om de danske tegnefilmstemmers historie.

> Byd på signerede cd'er af "Sangene fra FROST", "Olafs FROST Eventyr" og "Disneys Bedste" på booomerang.dk. OBS! Stærkt begrænset antal!

Kampagnevideoen med Kristine Yde og Maria Lucia får premiere her på bloggen i morgen, fredag 19. januar. Videoen vil også kunne ses og deles på Facebook, Twitter og Vimeo:

> MED DANSK TALE på Facebook
> MED DANSK TALE på Twitter
> MED DANSK TALE på Vimeo

En varm tak skal lyde til Kristine Yde Eriksen og Maria Lucia Heiberg Rosenberg samt Palads Teatret i København, som lod os låne deres flotte lounge, Galleriet, til formålet.

Fotos: Niels Paridon, Brian Iskov

Cd'en med "Olafs FROST Eventyr" havde Kristine og Maria ikke set før.
Der er mange cd'er, der skal signeres ...
Undervejs bliver der fortalt spændende historier ...
At signere cd'er er koncentreret arbejde ...
... men de to veninder holder humøret højt.
Så skal der instagrammes: https://www.instagram.com/stories/lullulamb/
Det færdige resultat. Tak, Kristine og Maria!  ❤️


Ingen kommentarer:

Send en kommentar